Informaţii

CERTIFICAT DE GARANŢIE

Certificăm prin prezenta că, produsele ce fac obiectul facturii sunt piese second-hand, originale sau perschimbabile obtinute în urma dezmembrării autovehicolelor.

Firma SC AXA J&F DESMEMBRARI AUTO SRL, CUI 26944851, J22/719/2010, oferă Garanţie pieselor de minim 90 zile, aplicată în conformitate cu Legea nr.449/2003, republicată în 2008, OUG 4/2008.

1.Vânzătorul este exonerat de răspunderea privind garanţia sau aceasta poate fi anulată în următoarele cazuri:

Piesele, respectiv motorul, cutia de vitează, turbosuflanta şi înjecţia nu au fost montate în service-ul reprezentanţei autohevicolului.

Piesa nu a fost montată într-un service autorizat de R.A.R.

Piesa s-a defectat datorită unui montaj incorect sau datorită montării împreună cu piesele conexe, defecte sau modificate.

Aotovehicolul a fost accidentat sau a suferit avarii, a fost pornit prin tractare, depăşirea greutăţii maaxime admise sau prezintă urme de lovituri, zgârieturi, îndoituri, rupturi, deformări sau au suferit acţiunea unor factori externi procesului normal de funcţionare.

2. Piesele ce fac obiectul unei reclamaţii sau unui retur vor fi expediate de către cumpărător însoţite de următoarele documente:

Bonul sau factura de achiziţie a piesei

Deviz de montaj în service autorizat R.A.R. în care să fie menţionată data montării şi nr. de km montar/demontare, însoţit de facturi fiscale.

Copie după autorizaţia R.A.R. a service-ului in care s-a efectuat reparaţia.

3. Reclamaţiile se admin daca sunt sesizate în termen de 72H de la livrare.

Nu se admit la retur piesele care au fost deja montate sau s-a încercat acest lucru rămânând urme vizivile sau piesele care nu au marcajul firmei AXA DEZMEMBRARI.

Piesele se returnează în termenul de garanţie, care începe să curgă la data cumpărării, piesele trebuie sa fie returnate în ambalajul în care s-a livrat sau să conţină marcajul special al firmei. În caz contract, cumpărătorul înţelege şi este de acord ca piesa livrată nu este acceptată la retur.

S.C. AXA J&F DESMEMBRARI AUTO S.R.L.

Despre Noi

Axe Dezmembrari cu sediul in Pascani, jud. Iasi este o societate infiintata in anul 2010 ce ofera piese auto din dezmembrari, diverse marci si modele: Volkswagen, Audi, Skoda, Ford, Opel, BMW, Renault si multe altele. Detinem o echipa tanara si dinamica, creeata din 5 angajati - mecanici specializati gata sa ofere oricand suport si asistenta in achizitionare si montare. Piesele se trimit in toata tara prin Urgent Curier si ajung in maxim 24 de ore de la efectuarea comenzii.

Program

  • Monday  09:00 - 18:00
  • Tuesday  09:00 - 18:00
  • Wednesday  09:00 - 18:00
  • Thursday  09:00 - 18:00
  • Friday  09:00 - 18:00
  • Saturday  09:00 - 18:00
  • Sunday  Closed

Cum ne găseşti

Unde ne găseşti

Developed by ThemeMakers